≡ Menu

Siste sjanse til å kjøpe “Ås-kalenderen 2016”!

Snart avslutter vi salget av “Ås-kalenderen 2016”. Men fortsatt er det noen kalendere igjen på Den Blinde Ku i Ås Kvartal. 

Få vakre Ås på veggen hele året!

“Ås-kalenderen 2016” er blitt en mye større suksess enn vi regnet med – og det er nå bare en mindre del av opplaget igjen. Så skynd deg hvis du vil sikre deg kalenderen med flotte landskapsfotografier fra den vakre kommunen vår.

Ås-kalenderen koster 300 kroner. Du kan kjøpe på Den Blinde Ku i Ås Kvartal eller i Vitenparken. Det er også mulig å få den tilsendt mot et tillegg på 100 kroner.

Hva er Ås-kalenderen?

Ås-kalenderen 2016 presenterer et utvalg av mine landskapsbilder fra vår vakre kommune. Mange av bildene har tidligere vært utstilt på Ås stasjon.

Jeg har lagt stor vekt på at det skal bli et kvalitetsprodukt, hvor hvert bilde kommer til sin rett.

Derfor er kalenderen større enn de fleste tilsvarende produkter. Den måler 485X485 millimeter – og er trykt på tykt 300 mg silkepapir av høy kvalitet. Med 13 sider gjør det at kalenderen faktisk vil veie nesten en kilo!

Hver kalender er pakket inn i en gjennomsiktig plastkonvolutt.

Hvorfor jeg laget Ås-kalenderen

Fotografi er blitt min store lidenskap – og jeg er stadig ute med kameraet mitt på kveldstid. Særlig er jeg glad i å ta landskapsbilder.

Jeg deler mange av bildene i sosiale medier. Blant annet har jeg en egen fotoside på Facebook som følges av over 2000 mennesker.

Men aldri får jeg så mange positive tilbakemeldinger som når jeg deler lokale landskapsbilder fra Ås i Facebook-gruppen “Ås kommunes venner”. Jeg er rett og slett overveldet.

Likeså da jeg stilte ut et utvalg av bildene på Ås stasjon i april.

Og dermed dukket tanken om: Kanskje jeg skulle prøve å lage en lokal kalender?

Hvor kan du kjøpe Ås-kalenderen?

Kalenderen koster 300 kroner og kan kjøpes flere steder.

Bla gjennom Ås-kalenderen

2 comments… add one

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.