≡ Menu

Gdansk: Strand og storby på samme helg


Gdansk, Sopot og Gdynia. Tre byer som glir sammen i en mangfoldig metropol. Her er en kort video jeg har laget. 

Ikke mindre enn ni norske flyplasser har i dag direkteforbindelse med Gdansk i Polen. Det er dermed ikke rart at byen er blitt en populær helgedestinasjon for nordmenn.  Under halvannen times flytur – og du kan oppleve både storby og strand på samme helg. Og alt er svært billig.

Min jobb i Schibsted Tech Polska har bragt meg til Gdansk flere ganger dette året. Innimellom jobb har jeg prøvd å finne tid til også å se litt av området, både strandbyen Sopot, havnebyen Gdynia og halvøya Hel.

Og siden jeg forsøker å lære meg litt om videoproduksjon: Ovenfor er en kort video jeg har laget om området 🙂

Mesteparten av gamlebyen i Gdansk ble bombet under krigen - men er gjenoppbygget i opprinnelig stil. Foto: John Einar Sandvand

Mesteparten av gamlebyen i Gdansk ble bombet under krigen – men er gjenoppbygget i opprinnelig stil. Foto: John Einar Sandvand

 

 

0 comments… add one

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.