≡ Menu

Ungdomspris på “Ås-kalenderen 2016” denne uka!

Denne uka gir vi 20 % rabatt på “Ås-kalenderen 2016” for alle under 25 år.  En perfekt julegave til foreldre og besteforeldre “som har alt”!

Vanligvis koster den 300 kroner. Men til deg som er under 25 år har vi et spesialtilbud på “Ås-kalenderen 2016” denne uka: 240 kroner. Betingelsen er at du henter kalenderen hos oss i Parallellen 6A i Ås.

“Ås-kalenderen 2016” er en flott julegave til alle som bor i Ås. Kalenderen har 12 flotte landskapsbilder fra Ås, alle tatt av amatørfotograf John Einar Sandvand. Den er mye større enn andre kalendere (48,5X48,5 cm) og trykket på tykt silkepapir av høy kvalitet. Det gjør at bildene fra Ås virkelig kommer til sin rett. Kalenderen er pakket inn i en gjennomsiktelig plastkonvolutt.

Hvorfor ikke fikse julegaven til mor og far allerede nå?

For å få ungdomsprisen må du bestille her – og oppgi kupongkode “julegavenendeligfikset“! Klikk deretter “Apply coupon” – og du får rabattert pris. Du kan også sende en mail til john.einar@sandvand.net. Men husk: Spesialprisen gjelder bare til og med søndag 25. oktober, 2015. 

Betingelsen for denne prisen er at du er under 25 år og henter kalenderen hos oss i Parallellen 6A i Ås. Du får mail om når du kan hente – og kan betale med kort ved mottak.

Bla gjennom Ås-kalenderen

Gaven til foreldre “som har alt”

Her er hva Kristin Styrvold Eilertsen, en av våre kunder, sier:

Flotte bilder!! Endelig fant jeg noe jeg kunne gi i gave til mine foreldre (som har alt…)!

April