≡ Menu
John Einar Sandvand

Gdansk: Strand og storby på samme helg


Gdansk, Sopot og Gdynia. Tre byer som glir sammen i en mangfoldig metropol. Her er en kort video jeg har laget. 

Ikke mindre enn ni norske flyplasser har i dag direkteforbindelse med Gdansk i Polen. Det er dermed ikke rart at byen er blitt en populær helgedestinasjon for nordmenn.  Under halvannen times flytur – og du kan oppleve både storby og strand på samme helg. Og alt er svært billig.

Min jobb i Schibsted Tech Polska har bragt meg til Gdansk flere ganger dette året. Innimellom jobb har jeg prøvd å finne tid til også å se litt av området, både strandbyen Sopot, havnebyen Gdynia og halvøya Hel.

Og siden jeg forsøker å lære meg litt om videoproduksjon: Ovenfor er en kort video jeg har laget om området 🙂

Mesteparten av gamlebyen i Gdansk ble bombet under krigen - men er gjenoppbygget i opprinnelig stil. Foto: John Einar Sandvand

Mesteparten av gamlebyen i Gdansk ble bombet under krigen – men er gjenoppbygget i opprinnelig stil. Foto: John Einar Sandvand

 

 

1 comment… add one
  • Shri – Thsvsa..nikhesh – :)Yuva – Have used for some picsUK – Now that u tell me, actually he does look like him ..lolindrani – thanks ..pls visit chennai Stephanie – :)Mridula – The last one is quite a show stopper, I guess :)Lisa – Thanks..am glad you liked the tourPriyank – well, it did at one time, when the heat started hitting me

Leave a Comment